sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Seitsemästoista syntymäpäiväni.

Juhlat: oli. Ystäviä: oli. Ihanaa: oli. Tällainen lahjapäivitys vähän tässä. (Luonnollisestikin parasta oli se, että nuo tyypit tulivat paikalle, mutta koska kyseessä on kuitenkin jonkinasteinen tyyli(lifestyle-?)blogi, niin.) Ihmiseni tuntevat minut melkoisen hyvin. Koko ilta oli ihana, parhaita tyyppejä kylässä, naurua (todella huonoa huumoria myös) ja ruokaa. Ja juomaa.
Patonki kaupasta, rukiisella pohjalla varustettu kreikkalaistyyppinensalaattijuusto-pinaattipiirakka, hillotut sienet ja konjakkisinappi Casa de Kissalan keittiöstä.


Oikeasti. Tuommonen. Ihana.


Gambina. Maailman hienoin Gambina.


Täydellinen arkijuhlalaukku, tuttavallisemmin baarilaukku.

Edellinen polkupyöräni varastettiin, sain hiukan palautetta rimpulasta vaijerilukosta. Ystäväpariskuntani päätti sitten pitää huolta, ettei uutta ainakaan kovin helpolla viedä. (On hyvinkin mahdollista, että joku vie Justiinan pelkästään lukon takia.)



Kirsikkasiiderillä kostutettua vaaleanpunaista kakkua vaaleanpunaisella valkosuklaamoussella, vadelmilla ja kirsikkahillolla, kuorrutettu vaaleanpunaisella sokerimassalla ja koristeltu kirsikka- ja vadelma -jelly beanseilla. Just because I can.

 Juhlaelaganssista piti huolta reilusti yli vuosi sitten tehty kirppislöytö, jostain syystä nyt ensikäytöllä. Jonkun huolellista käsityötä, käyttämättömän oloinen. Bolero on Olivia Rougen, loistohankinta, monikäyttöinen ja sievä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti