torstai 5. joulukuuta 2013

Väriviikko.

Meillä toimistolla on tämä viikko vietetty väriviikkoa. Kaikille hauskaa yhteistä tekemistä.

Oma panostukseni tässä:

Maanantai, vihreä. 

Tiistai, punainen.

Keskiviikko, keltainen.
 
Torstai, sini-valkoinen.

Sanokaa minua tylsäksi, mutta muistaakseni tämä on työpaikka. Saatan ottaa itseni joskus liiankin vakavasti, mutta yllättävän hauskaa oli kaivaessa kaapeista mustia, valkoisia ja harmaita vaatekappaleita. Maanantain tummanharmaa twinsetti on itse asiassa uusi. Meillä on äitini kanssa hieno systeemi, hän ostaa klassisia perusvaatteita, joita ei jostain syystä käytä ja antaa ne sitten minulle.Torstain hame on peräisin äitini nuoruudesta 70-luvulta, ollut ilmeisesti melko pitkä, mutta lyhennetty lapsuudessani pienellä ihmisellä maata viistäväksi virpomisvaatteeksi, nykyään se on täydellinen polvipituus.

4 kommenttia:

 1. Hienosti vedetty väriviikko. Mun väriviikko on koostunut tummanpunaisesta sametista ja tummanpunaisesta sametista. Erityisen kiva on tuo raitamekko. Kiva on myös sun henkilökortin helminauha-ripustin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummanpunainen sametti kuulostaa ihanalta ja talvelta.

   Raitamekko oli joku ihan sekopäinen löydös näsinpuistokirppikseltä pari vuotta sitten, pari hassua kolikkoa maksoin, huikeen hyvä leninki :)

   Poista
 2. Ihana otsis, upeet asut!
  -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3

   Oon salaa jo kyllästynyt tähän otsikseen :D Onneksi hiukseni kasvavat nopeaan, edellinen poskipää-mitta oli kasvanut tästä samasta pituudesta kolmessa kuukaudessa, no stress!

   Poista