maanantai 31. tammikuuta 2011

Reipas poika, ihastunut tyttö

Käytiin eläinlääkärissä torstaina, tehosterokote ja kynsien leikkuu. Ihana lääkäri oli, jäi mammallekin hyvä fiilis. Oliver nukkui autossa menomatkalla ja oli käsittelyssä hipihiljaa, ei edes yrittänyt karata. (Kynsienleikkuun ehdittyä viimeiseen tassuun alkoi tosin tulla vastalausetta, mutta nätisti meni.) Lääkäri sanoi, että on mahdollista, että väsymys ja ruokahaluttomuus kestää viikonkin rokotuksen jälkeen, sanoisin että ei meillä :D Kotiin päästyä ruokakuppi tyhjeni ensimmäistä kertaa kokonaan kerralla ja tuntuu, että koko ajan on show päällä.

Vivien of Hollowayn hame tuli ihan parissa päivässä tilauksesta, se on rikkipiikkisen liian pieni, mutta vain sen verran, että kevään tavoitteeseen päästyä myös istuminen onnistuu.

Hassua. Olin eilen ensitreffeillä, likaisella tukalla, farkuissa ja nuhjuisessa neuletakissa. MINÄ. Kutsu iltakävelylle tuli puolen tunnin varoajalla. Täysin uusi ihminen, kiva kuin mikä. Nuojainen ulkomuotoni teki ilmeisesti vaikutuksen, jos torstaina sitten näyttäisi ihmiseltä. (Sain tekstiviestin, jossa kehuttiin kauniiksi. Voi tätä kiherryksen määrää.)

Mutta mitä mä laitan torstaina päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti