sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kesätukkaa ja kaikkea.

Niin siis juum. Viikko sitten ajoin niskan, se näyttää nyt tältä:

Meni puoltoista sormenleveyttä liian ylös ehkä kuitenkin, pitkä ja kapea kaulani näyttää nyt melko miehekkäältä. (Mutta jumanketale, meni hermo niskavilloihin :D )

Olin ihanan rakkaan Mian kanssa kaupungilla ja olisin halunnut Glitteriin ostamaan hörsellystilpehööriä, mutta kas, Ateneuminkujan liikkeen vuokrasoppari oli päättynyt, eikä ihanaa isoa kauppaa enää ollut. Päädyttiin hivenen yllättäen (harhar) Cybershoppiin, josta ostinkin tilpehöörin sijaan pinkkia hiusväriä, oho.
Nyt on sitten kesätukka, päältä se näyttää (parhaimmillaan, joskin tärähtäneenä) tältä:


Ja sitten ihan silleen poseeraten kevätmirri näyttää tältä:


Jännä hassu kiva juttu. Teki kauheasti mieli ostaa cyberistä uusi käsveska, mutta kuitenkin maltoin mieleni. Tällaista olen aika pitkään himoinnut:

(kuva cybershopin sivuilta)

Käytiin perjantaina Pohjalaisen kanssa katsomassa Tampereella asuntoja ja kierrettiin samalla aika monta kirpputoria. Radiokirppikselle mennessä pysähdyin melkeen ekalle pöydälle, käytännössä pelkkiä "mirjamivaatteita", harmillisesti vain sen kokoisia, että putoaisivat päältä. Oli tytöllä onneksi myynnissä myös kenkiä ja käsilaukkuja, edellä mainittu veska, joskin pin up -tyttökuosilla viidellä eurolla, cyberin ovh on tosiaan sen 29 €. Ja voi miten tyytyväinen olenkaan löydökseeni! Olen jo pitkään miettinyt, että pitäisi hankkia arkikokoinen toinen käsilaukku, käytössä oleva kun on siisti nahkainen ja laadukas ja klassinen, jotain rouheampaa olin vaille.

Kevät, kesä, jee! Kivat sortsit ja mekot ja haalarit ja kaikki pääsee kohta käyttöön. Ja ballerinakausi on jo korkattu! Parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti