maanantai 24. lokakuuta 2011

Ahoy sailor! Halloween saa tulla.

Kone irtisanoi itsensä muutama viikko sitten, aie ahkerasta päivittelystä kuoli sinne, hops. Jos nyt yrittäisi uudelleen.

Koska syntymäpäiväni ajankohta, olen ollut Halloween -juhlissa viimeksi joskus ehkä yläkouluaikoina. Ensimmäinen marraskuuta sattuu keskelle viikkoa tänä vuonna, joten kyllä, Halloweenburleskit, täältä tullaan.

Käytiin viime viikonloppuna Helsingissä, krapulassa eksyttiin Cyberiin(ts. entiseen kotiini :D täytyy sanoa, Tampereella ikävoin kyseistä liikettä kovasti, vaikka on ihana NitroBabe ja vastapainoksi hevimpi Leather Heaven, kaipaan paikkaa, mihin eksyy vahingossa tylsistyneenä ja ostaa sata ihanaa tukkakukkaa ja kaulakorua ja ja ja.) ja löysin maailman söpöimmän seilorimekon, väärää kokoa Kampissa, mutta tunnelista löytyi täydellisesti istuva. Sopivasti asustetta ja valkoista kasvomaalia ja tadaa, sailorgirl from hell, jee!



Myös arjessa on pientä kivaa uutta, tänään Radiolta löytyi kolmella eurolla ihana uusi paita.


Kyllä tytön nyt kelpaa!

1 kommentti:

  1. Paitti! Osasivat naamakirjassa kertoa, että on täällä Cybershop, elämä on pelastettu! (ts. ei tartte tilata enää netistä puuteria megalomaanisilla postareilla jee! Ja tukkakukkia!)

    VastaaPoista