perjantai 18. marraskuuta 2011

Rauha on saapunut Kissalaan.

Perjantai!
Matilda kävi tänään eläinlääkärissä, haettiin rokotus ja mikrosiru. Olin varustautunut jyrkkään vastarintaan ja ehdottomaan kieltäytymiseen kantokopasta. Nostin kopan kaapista lattialle ja lähdin hakemaan keittiöstä herkkupalaa(uhkailu, kiristys ja lahjonta, toimii), mutta kas, tyttö olikin ihan itse kävellyt sisään.
Oven sulkeuduttua tosin alkoi kitinä ja ininä, Oliver oli ihmeissään, miten tuo uusi tyyppi nyt tuonne joutui häh.
Mimmi oli (melkein) reipas, rokotus onnistui melkein ekalla ja sirukin saatiin melkein helposti nahan alle. Kaikinpuolin terve tyttö myös(joskin sydänäänet kuuluivat heikosti kehräämisen alta).

Viikko sitten lauantaina, eli viikko Matildan saapumisen jälkeen, heräilin rauhassa ja jäin pennun kanssa köllimään. Mustasukkaisuudestaan toipunut Oliver hyppäsi mukaan ja mitäm, kävi pesemään tyttöä. Piti nipistää itteään, että olen oikeasti hereillä. VIIKKO. Pientä turpaanvetoa on tosin edelleen ilmassa, mutta ilman sähinää ja rääkynää, kai sitä leikiksi voi kutsua.

Oliver on kuin eri kissa nyt, kun on seuraa. Taisi säikähtää, kun Matilda lähti asunnosta ja ilahtui suunnattomasti, kun palattiin takaisin. Pääsin jälleen todistamaan hellää hetkeä.

1 kommentti: