torstai 18. lokakuuta 2012

Lempiasioita.

Ostin tänään Tarulta (seikkailee jo aiemmissa päivityksissä ihmisenä, jolta mulla on tapana ostaa paljon asioita) meille eteiseen uuden valaisimen. Edellinenkin (söpö pieni punainen) on samaa reittiä meille muuttanut, mutta valaisuteho ei pimeällä käytävällä riittänyt. Uusi lamppu on i h a n a, siitä tuli hetkessä yksi lempisisustuselementeistäni.

Huomatkaa sievä tiikkihattu.

Lamppua kuvatessani innostuin ikuistamaan iloksenne myös pari muuta tärkeää asiaa. Sain pidemmältä puoliskoltani viime vuonna syntymäpäivälahjaksi vanhan Philipsin putkiradion, toimivuutta ei ole uskallettu kokeilla, mutta koristeena komea.

Radion päällä veljeltäni ensimmäiseen omaan kotiini tuparilahjaksi saatu Marilyn-taulu, joka etsii edelleen paikkaansa (nyt jo neljännessä asunnossa).

Olohuonetta meillä valvoo kirjahyllyn päällä Sinikka, jonka ostin vuosia sitten maalaishuutokaupasta, jossa olin kassanhoitajana. Naista ei saisi koskaan kyllä kuvata alhaalta, mutta Sinikka antanee anteeksi. Sävy on luonnossa hiukan pehmeämpi ja enemmän sammaleenvihreä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti