sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Rennosti.

Kissit kissit kissit. Matilda on nyt asunut meillä ihan hiukan vajaan vuoden, ilmeisesti neiti viihtyy mainiosti. Oliverin rauhallinen ja hiukan yksinäinenkin luonne korostuu melkoisesti, kun pikkumimmi juoksee täällä päin seiniä (kirjaimellisesti) ja varaa sylipaikan iltaisin sohvalla sekä nukkuu rintakehän päällä öisin.

Matildan 1-vuotisia juhlittiin 7.8.
ja Oliverin 2-vuotisia 8.9.

Saatiin työkaverilta lahjaksi superkiva aktivointilelu (ei ollut kuulemma äitinsä kissoille kelvannut, ihmettelen :D ), Matilda tykästyi heti (ja Oliverkin innostuu leikkimään silloin, kun Matilda ei ole näkemässä).

Ja kuten mikä tahansa muovikassi, käsilaukku, tuolin selkänoja ja kaiuttimen päällinen, myös lelunmutka kelpaa mainiosti lepopaikaksi.


Se, mitä meidän katit varmasti osaa, on rennosti ottaminen - paikasta riippumatta. Matildalla on myös hämmentävä tapa nukkua selällään.




Matilda on luonteeltaan niin dominoiva, että Oliverin leikkisyydestä on harmillisesti karannut osa (tämä ei tosin tarkoita sitä, etteikö nuo täällä kaksistaan säntäilisi päivittäin), leikki loppuu yleensä siihen, että Matilda tulee ja omii lelun.

Onneksi heijastuksia ei voi varastaa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti