keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Värinpilkahduksia.

Keksin melkein hyvän ratkaisun asujenkuvauspulmaani, voihan ne ilman minuakin kuvata. Harmillisesti vain istuvuus ja mallit eivät tule niin kovin esille.


Toimistotyö on siitä ihanaa, että minun kaltaiseni sihteerikköstereotypioita rakastava pölhö pääsee toteuttamaan itseään täysin. Tänään päällä oli yksi kaikkien aikojen lempihameistani (Omistan aika monta (yhdeksän) mustaa kynähametta, kaikissa hiukan erilainen leikkaus ja erilainen halkio- tai laskosrakenne. Siis ihan eri hameita!), jonka halkiota reunustaa nappirivi. Jo aiemmin tavattu harmaa villaneule kuuluu niin ikään kategoriaan "lempivaatteet". Ja sitä väriä! Koska vielä ei voi käyttää kesämekkoja ja suuri osa talvivaatteistani on mustiamustiamustia, täytyy panostaa asustukseen. Vihreä vyö on luonnonvalossa lähempänä korun lehtien väriä. Ihanista kukkahelmistäni parempi kuva tässä postauksessa.


Päädyin ottamaan päivän kuvan melkein heti herättyäni ja sekös jäi harmittamaan, kun tukkalaite onnistui niin kivasti, onneksi voin esitellä sitä teille:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti